דר' פוס: בתכניות האישיות ובלימודים בביה"ס למאמני תזונה, אנו מתייחסים למגוון נושאים כמו דיאטת השמנה, דיאטת הרזיה ללא רעב, ניקוי רעלים ואיזון לחץ דם, תוכנית דיאטה להרזיה בחיוך.ד"ר פוס: בדף מחשבון הקלוריות ניתן לדעת מהו ערך קלורי ומהי שריפת קלוריות אידיאלית. אין אנו ממליצים על שימוש בכדורי דיאטה אלא באורח חיים לדיאטה בריאה ותפריטים אישיים בהמלצת רופאים.
לקוחותינו ייהנו מתפריטי דיאטה להרזיה מותאמים אישית לפי מצב בריאותי, גיל, רקע של פעילות גופנית, חילוף חומרים, וכו'. אנחנו לא מקציבים קלוריות ולא סופרים נקודות אלא מקפידים על תפריטים עם מתכוני דיאטה טעימים במזונות עם אינדקס גליקמי נמוך שנותן תחושת שובע לאורך זמן. ד"ר פוס
אופן ההכנה:
1. משחימים את הבצלים ,מוסיפים סלרי, כרישה, גזר ושום ומטגנים עד שמזהיב.
2. מוסיפים את השעועית, העגבניות, המיץ והתבלינים ויוצקים מים לכיסוי ומביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה,מבשלים מכוסה עד שהשעועית מתרככת . במידת הצורך מוסיפים מים.
3. לסיום מתקנים תיבול ומוסיפים עירית או פטרוזיליה קצוצה.
כאן ניתן לקרוא על תפריטי דיאטה מהירה, על מתכוני דיאטה להרזיה, פרטים על לתכנית דיאטה מותאמת אישית ועל קורס למאמני תזונה ואימון אישי. מנהל אקדמי: ד"ר פוס.
לקוחותינו ייהנו מהכנת תפריט דיאטה אישי בהמלצת רופאים, דיאטה לאוהבי לחם ופחמימות, תפריט דיאטה לאנשים עסוקים, תפריט דיאטה לחגים, אירועים וסופי שבוע. מחשבון קלוריות וטבלת קלוריות חשובים אך אינם נחוצים בהכנת תפריטי הדיאטה האישיים. ליווי מקצועי: דר' פוס